SYDENOPPHOLD I CALPE
Reis på ferie med uslåelige Kom og Dans-priser!

Kom og Dans sitt arrangementshotell AR Diamante Beach samt tilhørende AR Roca Esmeralda, AR Galetamar, Esmeralda Suites og Ambar Beach ble anbefalt oss av Den Spanske Ambassades turistavdeling i Norge. Kom og Dans har etablert meget god kontakt med dette vennlige og gjestfrie hotellet, og oppnådd svært gode priser i dette samarbeidet. Disse prisene vil vi nå la DEG nyte godt av på din private ferie!

SE VÅRE RIMELIGE PRISER FOR 2018 og 2019:

PS! Ønsker du langtidsferie? Booker du 21 eller flere netter, får du EUR 5 i kickback på prisene under ved å henvende deg til reiser@komogdans.no

Diamante Beach | Roca Esmeralda & Galetamar | Esmeralda Suites & Ambar Beach

Prisene på hotellrom er oppgitt pr. person pr. natt i delt dobbeltrom, minimum 5 netters opphold. Prisene på leiligheter er pr. leilighet pr. natt, minimum 5 netters opphold. For alle prisene kommer påmeldingsavgift på EUR 32 og transfer på EUR 40 t/r pr. person i tillegg. Hotellet tar forbehold om minimum 7 personer for å gjennomføre transfer til oppgitt pris for fly som ankommer eller går mellom 2400 og 0800 (april-oktober) eller mellom 2200 og 0800 (november-mars). Blir det færre enn 7 personer på en gitt transfer, vil det kunne bli en noe høyere pris pr. person.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL HOTELLETS BOOKINGWEB

NB! Det er ikke mulig å booke disse prisene mens Kom og Dans avholder Sydendans.
Se www.komogdans.no for mer informasjon om Sydendansen.

BOOKING
Du booker fly og hotell/transfer selv. Transfer fra Alicante flyplass til Calpe (ALC) t/r er inkludert i totalprisen du får fra hotellet ved booking. Vær oppmerksom på at den inkluderte transferen gjelder for flyankomst eller avgang mellom 0800 og 2400 (april-desember) eller 0800-2200 (januar-mars).

Sjekk lavpriskalenderen til flyselskapene. Dette sparer du potensielt store penger på sammenliknet med å booke en chartertur!

Ønsker du å bestille en pakkereise med reisegaranti, kan du bestille alt hos vårt samarbeidende reisebyrå - HRG Nordic/Bennett Ferie. De ordner alt for en rimelig samarbeidspris for våre reisende på dette hotellet. Ta kontakt med Ruth Janne på HRG Nordic/Bennett Ferie, telefon 70019071 eller e-post ruth-janne.bruksas@hrgworldwide.com.

AR HOTELS & RESORTS
KOM OG DANS har benyttet AR Hotels & Resorts i Calpe til Sydendansarrangementer samt for flere mindre opphold. Vi kan trygt anbefale disse hotellene – hver i sin prisklasse og standard.

LEILIGHETER
Rimeligste pris er høyblokkene Esmeralda Suites eller Ambar Beach, begge med leiligheter hvor en kan lage mat selv. Dette er et prisgunstig tilbud. Det er ingen resepsjon i hotellet, men uteareale med basseng. Pensjon kan kjøpes på de andre hotellene. Hver leilighet har vaskemaskin. Oppredde senger når en kommer, men ellers utover må en vaske/stelle selv (sengetøy og håndklær byttes hver 8. natt).

MELLOMKLASSEHOTELLER
AR Roca Esmeralda og ligger nærmest stranda. Fint hotell med halv-/helpensjon og forskjellige kategorier rom. Restaurant, bassengområde, resepsjon, treningssenter. AR Galetamar ligger noen meter bak Esmeralda Suites - med et innbydende hyggelig resepsjonsmiljø, restaurant med frokost, lunsj og middag. Utearealet har herlig soleplass og to bassenger. Rommene har god balkonger og forskjellige kategorier rom.

HOVEDHOTELLET DIAMANTE BEACH
AR Diamante Beach har bare hotellrom med pensjon - hel eller halv. Stort bassengområde, utleie av badehåndklær, buffetrestaurant og gourmetrestaurant, stor spa-avdeling i kjelleren med innholdsrik spameny, treningsrom for gjestene. Dersom noen reiser som gruppe, er det enkelt å få arrangert «langbord» og avdelinger i spisesalene for gruppa - så alle kan spise sammen om de vil.

OM CALPE
Turiststedet Calpe er en av de mest besøkte på Solkysten i spansk ferietid - hit vil alle - og da er det fullt! Vi anbefaler andre uker!

Se www.ar-hotels.com for mer informasjon om hotellene - men book fra linken over for å sikre deg våre særdeles gode priser!

FORSLAG TIL AKTIVITETER I OMRÅDET

  • Tur opp på klippen Ilfach! «Alle « går på tur opp dit på turstien, og alle har gode kommentarer om et flott utsyn fra toppen. Turen er vel verdt noen svettedråper på veien opp!
  • Tøffetog til sentrum - en hyggelig liten tur gjennom Calpe, og et sentrum med butikker og strand og handlegater og torg. En liten spansk by der folk lever «normalt» og du kan handle slik spanske innbyggere gjør det.
  • Ta lokalbussen til nabobyen Altea, en landsby med fortryllende spansk atmosfære i trange brosteinsgater som snor seg rundt klippen med kirken på den høyeste toppen, kirkeplassen med masse koselige kafeer, og små butikker med de lekreste saker! Vel verd en utflukt!
  • Morgenturer på strandpromenaden, eller i naturen rundt Calpe. Våre «joggere» var tidlig opp før kurs, og nøt soloppgangen i «vår lille by».
  • Fiskerestauranter ligger på rekke og rad ved havnen - og serverer sprellende fersk fisk hver dag!
  • Stranden er lang og med finkornet hvit sand. Den blir kostet og renset hver dag av maskiner som plukker opp alt - så renere strand skal du lete lenge etter.
  • Renhet - overalt er det rent og pent og delikat - ikke bikkjemøkk og søppel i krokene. Her er det orden og innbydende. Maskiner koster og vasker strandpromenaden stort sett hver dag.
  • Små restauranter langs strandpromenaden, ved havna, og i gamlebyen.
  • Sykkelturer - vi vet det er god anledning til sykkelleie. I vinterhalvåret trener internasjonale sykkelteam her, og vi har sett hvordan de både har med sykkel, eller leier, og har lange turer i landskapet.
  • Utflukter - om interesse, er det byråer som skreddersyr turer for små eller større grupper til severdigheter i omegnen. Anbefales: klippebyen Guadalest.